Bones sensacions amb el Prat B i el Juvenil A

Els nois de Pau Casassa i Hector Rodriguez, han començat amb bon peu a les seves lligues

Un Juvenil A amb molt bones sensacions arribava al seu partit de Lliga després de dur a terme una molt bona pretemporada. El passat dissabte es van enfrontar al Sagnier vs. Castelldefels, dos equips similars que proposaven jugar la pilota. Va ser així com el Prat va ser la majoria del partit el posseïdor de la pilota, l'equip d'Hector aconseguia arribar a porteria rival tot i que el gol se li resistia de manera constant. Durant tots els compassos del partit l'equip insistia a encaixar de la millor manera encadenant moltes passades i arribant a l'àrea rival, però no va tenir resultat. Finalment, el partit va acabar 0-0 tot i demostrar un alt nivell.

Per altra banda, el Prat B des del minut u apostant també per la metodologia implantada al club, va donar el seu fruit.

En un partit coral i amb molt bones actuacions de tots els jugadors obtenien el resultat de 2-4 i començaven la Primera Catalana amb una gran victòria.
El partit arribava a la mitja part amb taules al marcador, un 2-2 feia que els jugadors de Pau Casassa sortissin encara és ficats a l'inici del segon temps. Així va ser com el Prat, assolia un gran gol després d'una gran jugada col·lectiva a l'inici de la segona part. Amb un jugador menys els locals van notar el cansament després de veure's sotmesos en tot moment pels potablava.  Finalment va arribar el 2-4 definitiu per emportar-se els 3 punts vs UD Parc.