Bon joc, un golàs i tres punts

Un golàs de Miki Puerto a l'equador de la segona part va fer que els tres punts es quedessin a casa en l'estrena de l'AE Prat a la categoria. Els de Miquel Motoso van fer mèrits per haver sentenciat el partit abans.

Gran debut de l'AE Prat a la 3a RFEF. Els potablava es van imposar (1-0) a la Montanyesa en l'estrena a la categoria. Un partit que es va decantar gràcies a un gran gol de Miki Puerto a l'equador de la segona part, després que els pratencs desaprofitessin nombroses ocasions de gol per sentenciar l'enfrontament. Després de quinze minuts de domini altern, el conjunt de Miquel Motoso va agafar el domini del partit. Va executar el plantejament del cos tècnic a la perfecció i les ocasions van començar a produir-se. Primer dos xuts des de la fronta de Dani Molina i Ashot van deixar pas a la jugada polèmica del duel. Un gol anul·lat a Ashot per fora de joc, que va ser força protestat. Abans del descans dues oportunitats més del Prat, un cop de cap d'Héctor un pèl desviat i una gran jugada individual de Lamelas que no va trobar rematador per molt poc. Per la seva banda, la Monta va crear molt poc en aquests primers 45 minuts. Una falta llunya de Juaco que va fregar la tanca i va sortir desviada i un xut d'Eric Ruiz més enllà del mig del camp que també va sortir molt lluny de la porteria d'Aitor Mujika.

A la represa, la primera ocasió va tornar a ser dels pratencs. Izan, després de guanyar l'esquena a la defensa va xutar un pèl desviat amb l'exterior del peu. La Montanyesa va estirar línies i va tenir alguna ocasió clara, com una rematada de Suaibo que va sortir per sobre el travesser. Quan més igualat estava el duel va arribar la genialitat de Miki Puerto. Recuperació a tres quarts de camp i cacau que pica al travesser i entra a la porteria de Fernández, el porter de la Monta que res va poder fer per evitar el gol. Amb l'1 a 0 els de Motoso van buscar el segon i poc després haurien pogut matar el partit amb un doble pal. Primer Izan va estavellar la pilota a la fusta en un mà a mà amb el porter i el rebuig li va caure a Padilla que a la mitja volta també va xutar al pal. A manca d'un quart d'hora, Miki Puerto va tenir el segon després d'una molt bona jugada de Lamelas. El xut del migcampista va fregar el pal després de tocar lleument un defensa. A la recta final va aparèixer Aitor Mújika per fer dues aturades de mèrit en les dues aproximacions de la Montanyesa més perilloses a la porteria del Prat. Amb el xiulat final, explosió d'alegria al Sagnier amb els primers tres punts de la temporada. L'equip té avui jornada de descans i demà tornarà als entrenaments pensant ja en el partit del proper diumenge (17h) al camp del Peralada.

L'AE Prat a l'ofrena floral

En un altre ordre de coses i encara amb la ressaca de la victòria de dissabte ben present, una delegació de l'AE Prat encapçalada pel president Luis Quiñonero i el vicepresident José Gómez, van representar al club en l'ofrena floral per la Diada de Catalunya que es va fer a la nostra ciutat. Des del club vam voler estar presents en un dia com aquest, tal i com hem fet sempre les últimes temporades.