AE Prat x 360 player

L’AE Prat ha signat un nou acord amb 360player, plataforma de gestió integral esportiva i una de les principals impulsores de la transformació digital del sector.

Amb aquest acord la nostra entitat reafirma el seu compromís en evolucionar el club i adaptar-lo a un nou paradigma social, digital i esportiu.

Gràcies a 360player això serà possible per dues vies.

D’una banda, la gestió integral i digital del club duta a terme a través de la planificació, la creació de websites específics per equips i seccions, la comunicació entre membres de l’staff tècnic i les famílies i la digitalització i centralització del tràmits administratius de famílies i esportistes.

I, d’altra banda, 360player ens ajudarà a gestionar el desenvolupament esportiu de jugadors i jugadores, tot planificant entrenaments col·lectius i individuals, amb una plataforma de vídeo per enregistrar les sessions i partits, així com una explotació dedicada i precisa de les estadístiques i dades del desenvolupament del conjunt d’esportistes del club.

És amb aquest acord que l’AE Prat comença a transitar un camí ferm i decidit en l’evolució del nostre club per transcendir cap a una nova era.

Article de:
AE Prat
Data publicació:
2/5/2023
Notícies relacionades

Grans victòries del nostre futbol base en un cap de setmana força positiu

Prat B i Juvenil A empaten els seus partits però no trenquen la mala dinàmica

Resultats del cap de setmana al futbol base potablava

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci