2a rfef
jornada núm.
9
Sant Quirze
1
-
2
AE Prat
Sant Quirze
VS.
AE Prat
CEM Can Casablanques
13/11/2022
 
17:15

Ens emportem els 3 punts a casa

El nostre femení ha disputat aquest diumenge 13 de novembre el partit que les enfrontava contra el FC Sant Quirze del Vallès en el camp rival CEM Can Casablanques.

Comença el partit amb les nostres dominant el joc, molt concentrades i amb un objectiu clar marxa a casa amb els 3 punts. L'equip juga molt ofensivament amb una pressió molt intensa i continua en camp rival. Tant és així com que en el minut 12, després d'aquesta pressió, es recupera pilota i Crisi Morales sentencia el 0-1 amb una gran definició.
Després del gol, el conjunt blanc-i-blau perd una mica el control del partit i deixa tenir alguna ocasió de perill al rival. Però de seguida tornen a dominar el joc, i a un minut d'acabar la primera meitat Nerea Zamora, amb una ocasió molt encertada, marca el 0-2 en el minut 44 des de fora de l'àrea.

Comencen els darrers 45 minuts, el rival surt molt concentrat fent que les pratenques hagin d'adoptar un joc més ofensiu, en el minut 46 les de Sant Quirze realitzen una jugada conjunta, que desestabilitza al nostre femení, i marquen l'1-2.
Després d'aquest gol, el rival buscava l'empat i les nostres volien seguir al capdavant del marcador, el joc comença a ser molt poc assertiu per part dels dos equips, tenint tots dos equips grans ocasions de gol sense que es finalitzi cap.

El partit finalitza amb victòria blanc-i-blava amb un resultat 1-2.

Després d'aquest partit, el primer equip femení es col·loca sisè en la classificació de la primera catalana.

No items found.
zona mixta
Pedro Dólera:
Entrenador rival:
Fitxa tècnica

AE Prat

TITULARS: Sara Pujadas, Cris Morales, Amanda Gutierrez, Iris Gomez, Judit Ferrari, Pili, Nerea Zamora, Emma Villan, Ester Alamo, Virginia Cantillo, Ari Costa SUPLENTS: Yas Vázquez, Estela Calzada, Katyy Balcazar, Ainoa Fernandez (Camu), Jesica Pastor (Carri), Patri Vázquez

Sant Quirze

AE Prat

TITULARS: Milenka Guisele, Maria Iranzu, Alba Haro, Nerea Paredes, Anna Canyis, Marta Molina, Celia Olmo, Carla Calero, Maria Girbau, Aitana Climent, Yolanda Cortés SUPLENTS: Itaxo Pineda, Indria Alburquerque, Patricia Olivia,Carla Diaz, Carla Lopez

Gols

AE Prat: Cris Morales (12'), Nerea Zamora (44') Sant Quirze: Itaxo Pineda (46')
últims partits

potablava, la teva aportació ens dona ales

Fes-te soci/a per només 50€ i viu la passió de l’AE Prat tota la temporada a 2aRFEF, a més de gaudir de grans descomptes!

Fes-te soci