Club. Torna la segona edició del Casal Solidari de l’AE Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Torna la segona edició del Casal Solidari de l’AE Prat

Després del gran èxit obtingut al primer casal solidari celebrat l’any anterior, la directiva del club pratenc ha decidit tornar a organitzar un any més el Casal Solidari de Setmana Santa. Un casal que enguany arriba a la seva 2a edició.Amb la intenció de continuar una millora del club pratenc i sobretot amb l’objectiu d’incentivar, entre els més joves, els beneficis de la pràctica de l’esport, la directiva del club ha decidit tornar a organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa, que enguany arriba a la seva segona edició, i on els infants, a més de jugar i fer esport, els nens desenvoluparan factors tan importants com el companyerisme, el treball en equip, i el respecte cap als altres.


Com a la passada edició, aquest gest solidari, s'uneix a la iniciativa de l'Ajuntament del Prat per continuar amb la seva aposta clara i decidida de què tots els nois i noies de la nostra població poden accedir a la pràctica esportiva, independentment de la situació econòmica.


El Casal Solidari és troba obert a tots els nens de la ciutat, i se celebrarà els propers 30, i 31 de març; i 1, i 2 d’abril de 2015; amb un preu de 15 € per infant, pels 4 dies indicats anteriorment.


A més, el club potablava disposarà d’un servei d’acollida de 08:00h. a 09:00h. per només 10 € més, els 4 dies.


Una activitat a preus molt assequibles i competitius, on els nens i nenes de entre 5 i 14 anys de la població poden practicar lliurement esport amb una programació i un servei de qualitat. 


L’horari establert pels aquests quatres dies es el següent:

 
  09:00h. - 10:30h.     
Jocs Orientats al futbol
 
  10:30h. - 11:00h.
 
Esmorzar (portar de casa)
 
  11:00h. - 12:00h.

 
Tecnificació, Millora individual de les habilitats.
Técniques específiques del futbol.

 
  12:00h. - 13:00h.

 
Exercicis grupals per a la millora del joc col·lectiu.
 
  13:00h. – 14:00h.
 
Partits i competició de futbol.
  
 

Amb la col·laboració i participació especial de:

     

I amb el suport de:

  


 

 

 


 
 
 INSCRIPCIONS:

 
Per fer la inscripció, cal adreçar-se personalment a les oficines del futbol base ubicades a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Sagnier (C/Roure s/n),on caldrà omplir el full d’inscripció i abonar en efectiu la quantitat de 15€. En el cas d'afegir-se el servei d’acollida s'haurán de sumar 10€ més al preu inicial.

A continuació us deixem i per a la vostra comoditat, el full d'inscripció per si voleu omplir-ho a casa tranquil·lament i portar-lo al club ja tot omplert. Sinó, al club disposem de tal imprès.

Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb el departament del futbol base, a  futbol.base@aeprat.com