Club. Solidaritat amb els més necessitats

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Solidaritat amb els més necessitats

Durant aquest cap de setmana ( dissabte 12 i diumenge 13 de març ) instal·larem una carpa al Municipal Sagnier, en col·laboració amb el Punt Solidari, perquè puguis portar aliments de primera necessitat. Recordeu, sobretot brics de llet pasta i llaunes en conserva que, ara per ara, és el que més es necessiten.


COL·LABORA AMB ELS MÉS NECESSITATS


Continuant la política del club amb la seva campanya un AE Prat Solidari, i amb la línia de col·laborar amb les campanyes solidàries organitzades per associacions de la nostra ciutat, aquest cap de setmana -dissabte 12 i diumenge 13 de març- instal·larem una carpa al Municipal Sagnier, perquè puguis portar aliments de primera necessitat. Recordeu, sobretot brics de llet pasta i llaunes en conserva que, ara per ara, és el que més es necessiten.
 
Una campanya organitzada per El Punt Solidari del Prat i en col·laboració amb la Creu Roja El Prat de Llobregat, Caritas i l’Ajuntament del Prat de Llobregat. A continuació us deixem l'entrevista que han fet els companys d'El Prat Ràdio aquest dijous al directiu de l'AE Prat Gabriel Soriano sobre la recollida d'aliments per al Punt Solidari que es realitzarà aquest diumenge al Municipal Sagnier.
 I també l'entrevista a Radio Marca, a partir del 3'45".
 
Què és el Projecte Punt Solidari?
 
El Punt Solidari, és un projecte de ciutat que treballa per minimitzar l'impacte de la crisi econòmica, coordinant tots els recursos locals de suport alimentari, d'higiene i de neteja per a les famílies en seguiment als serveis socials. El servei es presta en conveni entre la Creu Roja, Càritas i l'Ajuntament. 

 


 

 
Data de publicació: 11-03-2016.