Club. Neix el primer Casal Solidari de l’AE Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Neix el primer Casal Solidari de l’AE Prat

El club pratenc aposta per l’esport i per això la junta directiva del club ha decidit aprofitar els dies de setmana santa per organitzar un Casal a preus molt assequibles on els nens i nenes de la població puguin practicar l’esport tan necessari avui dia. Un repte pioner a la nostra ciutat.El club pratenc no deixa de treballar amb tal de millorar en tots els sentits, i per aquesta raó, la junta directiva del club ha decidit la creació d’un Casal per als dies de setmana santa (14, 15, 16 i 17 d’Abril) obert a tots els nens de la ciutat.


Una nova activitat a preus molt assequibles i competitius, on els nens i nenes de entre 5 i 14 anys de la població poden practicar lliurement esport amb una programació i un servei de qualitat.


El preu dels 4 dies es de 5€ per als jugadors del club, i de 10€ per als nens que no pertanyen al club pratenc. Una iniciativa solidaria que el club ha decidit realitzar amb l’objectiu d’incentivar, entre els mes joves, els beneficis de la practica de l’esport, on a més de jugar i fer esport, els nens desenvoluparan factors tan importants com el companyerisme, el treball en equip, i el respecte cap els altres.


A més, el club disposarà d’un servei d’acollida de 08:00h. a 09:00h. per només 5€ més els 4 dies.


Aquest gest solidari, s'uneix a la iniciativa de l'Ajuntament del Prat per una aposta clara i decidida de que tots els nois i noies de la nostra població poden accedir a la pràctica esportiva, independentment de la seva situació económica.
L’horari establert pels aquests quatres dies es el següent:
 
09:00h. - 10:30h.
 
Jocs Orientats al futbol.
 
10:30h. - 11:00h.
 
Esmorzar (cal portar de casa).
 
11:00h. - 12:00h.
 
Exercicis individualitzats per a la millora de la tècnica del jugador/a.
 
12:00h. - 13:00h.
 
Exercicis grupals per a la millora del joc col·lectiu.
 
13:00h. – 14:00h.
 
Partits i competició de futbol.
  Amb la col·laboració i participació especial de:
 
Jugadors professionals del Primer equip. (2na. Divisió B).

Sr. David Marín. Preparador físic del 1er. Equip.

Sr. Pepe Delgado. Entrenador del 1er. Equip (Titulat).

Sr. Manuel Anguas. Entrenador de Porters del 1er Equip (Titulat).

Sr. Eusebio Corpa. Coordinador de futbol. Especialista en futbol català (Titulat).


INSCRIPCIONS:

 
Per fer la inscripció, cal adreçar-se personalment a les oficines del futbol base ubicades a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Sagnier (C/Roure s/n),on caldrà omplir el full d’inscripció i abonar en efectiu la quantitat oportuna en cada cas. La participació està limitada a 250 inscripcions.
 
NOTA IMPORTANT:
ELs nois/noies que no pertanyin al club pratenc, caldrà que portin una fotocopia del DNI (o llibre de família en cas de no disposar de DNI) i fotocòpia de la targeta sanitària, per poder portar la inscripció a terme.

 

A continuació us deixem i per a la vostra comoditat, us deixem el full d'inscripció per si voleu omplir-ho a casa tranquil·lament i portar-lo al club ja tot omplert. Sinó, al club disposem de tal imprès.


 


Per qualsevol dubte o suggeriment en quant al campus que organitza el club, podeu enviar un correu electrònic a la següent direcció: campus@aeprat.com 

 
PATROCINA:
 

AMB EL SUPORT:
 

COL·LABORA:

 

 

 

 

 


 


 
 


 

 
DÍPTIC PROMOCIONAL DEL CASAL:


 


Data de publicació: 25-03-2014.