Club. L'AE Prat amb Meritxell

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. L'AE Prat amb Meritxell

Meritxell és una nena pratenca que necessita ajuda de tot tipus després que se li hagués diagnosticat fins a tres malalties considerades rares, i el club pratenc no vol deixar l'oportunitat de poder ajudar a aquesta família que tant ho necessita.


Meritxell és una nena pratenca de tan sols 3 mesos de vida que es troba ingressada des d'abans de nadal a l'Hospital Sant Pau de Barcelona després d'haver-se-li detectat fins a tres malalties considerades rares com són el Síndrome de Ondine, Hispru i alteració del cromosoma 7. Malalties que l'hi impedeixen respirar per ella mateixa i que l'obliguen a estar connectada a un respirador artificial al costat de la seva jove mare Jessica.Com podeu entendre les necessitats d'aquesta familia són moltes i, per aquesta causa, el club pratenc ha decidit col·laborar de la següent manera:
 

- Rifa benèfica d'ajuda a Meritxell (tota la recaptació de la rifa del partit d'aquest diumenge 23 de març, on el Prat juga contra el Sant Andreu serà destinada íntegrament a la causa solidaria).


- Guardiola solidària. En els partits que el primer equip juga a casa del que resta de lliga, el club instal·larà a l'entrada/sortida principal del Municipal Sagnier, una urna on els socis i aficionats podran deixar el seu donatiu voluntari que serà entregat íntegrament a la mare de Meritxell.


- Recollida de taps. El club instal·larà dues caixes per recollir taps de plàstics a les instal·lacions del Municipal Sagnier (una es trobarà instal·lada dins el bar i l'altre a peu de camp).


- Samarreta de suport. L'onze inicial de l'AE Prat que jugarà diumenge 23 de març, surtirà al terreny de joc amb una samarreta de suport a Meritxell.
Podeu col.laborar també a la plataforma d'internet que han destinat per aquesta causa solidaria: www.teaming.net/todosconmeritxell


I també us deixem el grup de facebook d'Ajuda a Meritxell on teniu tota l'actualitat per poder col·laborar en tot moment amb aquesta família que tant ho necessita.
Data de publicació: 19-03-2013.