Club. Arriba la 3a edició del Casal Solidari de l’AE Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Arriba la 3a edició del Casal Solidari de l’AE Prat

Després del gran èxit obtingut a les dues edicions passades, la junta directiva de l'AE Prat ha decidit un any més, organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa que enguany arriba a la seva tercera edició. Aquest any, el casal es realitzarà entre el 21 i el 23 de març de 2016 .Amb la intenció de continuar una millora del club pratenc i sobretot amb l’objectiu d’incentivar, entre els més joves, els beneficis de la pràctica de l’esport, la directiva del club ha decidit tornar a organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa, que enguany arriba a la seva tercera edició, i on els infants, a més de jugar i fer esport, desenvoluparan factors tan importants com el companyerisme, el treball en equip, i el respecte cap als altres.


Com a passades edicions, aquest gest solidari, s'uneix a la iniciativa de l'Ajuntament del Prat per continuar amb la seva aposta clara i decidida de què tots els nois i noies de la nostra població poden accedir a la pràctica esportiva, independentment de la seva situació econòmica.


 


 
El Casal Solidari és troba obert a tots els nens de la ciutat, i se celebrarà els propers 21, 22 i 23 de març de 2016, amb un preu de 15 € per infant, pels 3 dies indicats anteriorment.


A més, el club potablava disposarà d’un servei d’acollida de 08:00h. a 09:00h. per només 10 € més, els 3 dies.


Una activitat amb l'esperit solidari, on els nens i nenes de entre 4 i 12 anys de la població poden practicar lliurement esport amb una programació i un gran servei de qualitat.


L’horari establert pels aquests tres dies es el següent:
 
   09:00h. - 10:30h.     
Jocs Orientats al futbol
 
    10:30h. - 11:00h.  
 
Esmorzar (portar de casa)
 
    11:00h. - 12:00h.  

 
Tecnificació, Millora individual de les habilitats.
Técniques específiques del futbol.

 
    12:00h. - 13:00h.  

 
Exercicis grupals per a la millora del joc col·lectiu.
 
    13:00h. - 14:00h.  
 
Partits i competició de futbol.
 
 
INSCRIPCIONS:

 
Per fer la inscripció, cal adreçar-se personalment a les oficines del futbol base ubicades a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Sagnier (C/Roure s/n) durant aquesta mateixa setmana (del dilluns 13 al dijous 17 de març) entre les 17:00h i les 21:00h., on caldrà omplir el full d’inscripció i abonar en efectiu la quantitat de 15€. En el cas d'afegir-se el servei d’acollida s'haurán de sumar 10€ més al preu inicial.Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb el departament del futbol base, a la següent direcció futbol.base@aeprat.com, o omplint aquest el formulari.

 
Amb el patrocini de:
 


 
       
 
 
 
Amb el suport de:
 

I la col·laboració de:
 
 

 
 
Data de publicació: 14-03-2016.