Club. Agraïments de l'Hospital de Sant Joan de Déu al club

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Agraïments de l'Hospital de Sant Joan de Déu al club

L'AE Prat ha rebut en els darrers dies l'agraïment de l'Hospital de Sant Joan de Déu per haver-hi col·laborat amb la campanya de Polseres Candeles on es va recaptar un total de 1.054 euros a les polseres distribuïdes a la carpa instal·lada al Sagnier. Uns diners que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.El club ha rebut en els darrers dies l'agraïment de l'Hospital de Sant Joan de Déu per haver-hi col·laborat amb la campanya de Polseres Candeles on es va recaptar un total de 1.054 euros a les polseres distribuïdes a la carpa instal·lada al Sagnier. Uns diners que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.


A continuació us deixem aquesta carta d'agraïment al nostre club -emesa per l'Hospital de Sant Joan de Déu- a la que fèiem referència.
 

 

Aprofitem aquesta ocasió per proporcionar-vos tota la informació que ens han posat al nostre abast.

 
 

 


Així com l'última memòria d'activitat de laboratori d'investigació del càncer infantil per què podeu conèixer millor els projectes que es poden portar a terme gràcies a totes aquestes donacions.
 


 

Data de publicació: 06-05-2016.