Club. Èxit absolut al 3r Casal Solidari de Setmana Santa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Èxit absolut al 3r Casal Solidari de Setmana Santa

Durant 3 dies, uns 200 nois i noies aproximadament de la nostra ciutat, han participat en la tercera edició del Casal Solidari que organitza la nostra entitat.  A continuació us deixem una galeria de fotos, amb els millors moments d'aquest casal.Durant 3 dies, uns 200 nois i noies aproximadament de la nostra ciutat, han participat en la tercera edició del Casal Solidari que organitza la nostra entitat. Com en edicions passades, els joves han pogut gaudir d'uns grans matins primaverals sobre la gespa del Municipal Sagnier, on sota la vigilància d'un monitor han pogut dur a terme la pràctica de l'esport tan necessària avui dia entre la població. En les activitats proposades, els participants també han posat en pràctica factors tan importants com el companyerisme, el treball en equip, i el respecte cap als altres. 


Des de l'entitat volem agraïr la implicació de tot el personal que ha participat en aquest projecte:
 
  • Jugadors del Primer equip. (Tercera Divisió).
  • Jugadors del filial i el Juvenil de l'AE Prat.
  • Sr. Dani Parra. Coordinador del Futbol Base de la nostra entitat
  • Sr. Borja Esteve. Tècnic del Futbol Base de la nostra entitat.
  • Sr. Jose Moreno.
  • Sr. Dani Meca.


 
 

I de la mateixa manera, i no menys importants, volem també agrair la participació dels nostres patrocinadors i col·laboradors, i el suport de l'Ajuntament, que ens han permès celebrar una nova edició d'aquest Casal Solidari que se celebra cada any, des de fa ja 3 anys. Des d'aquestes línies volem agrair-los la seva participació i els animem de cara a les properes iniciatives que l'entitat portarà a terme en el futur.


Amb el patrocini de:
 


 
       
 
 
 
Amb el suport de:
 

I la col·laboració de:
 
 

  


Data de publicació: 25-03-2016.
 
A continuació us deixem una galeria de fotos, amb els millors moments d'aquest casal (Fotografies de Paco Carrasco).