[Club] Diumenge solidari al Sagnier

21/02/2018
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Club] Diumenge solidari al Sagnier

Com cada any, l’AE Prat col·laborarà en la recollida d’aliments que organitza El Punt Solidari. Confiem en la participació de tots els seguidors que vinguin al camp diumenge!

L’Associació Esportiva Prat, com a entitat vinculada a la ciutat i a la seva gent, participarà un any més en la recollida d’aliments promoguda pel Punt Solidari del Prat i que compta amb la col·laboració de la Creu Roja, Càritas i l’Ajuntament del Prat de Llobregat. La iniciativa té l’objectiu de recopilar aliments de primera necessitat per fer-los arribar a aquells ciutadans que més ho necessiten.
 
D’aquesta manera, amb motiu del partit entre l’AE Prat i el CF Reus B que tindrà lloc aquest diumenge 25 de febrer al Municipal Sagnier, s’instal·larà una carpa on hi haurà voluntaris que recolliran els aliments que puguin portar els seguidors: llet, pasta, llaunes en conserva, oli, galetes, llegums... En aquest sentit, des del club fem una crida a la participació dels socis i seguidors per tal que la recollida d’aliments del Punt Solidari sigui un èxit i pugui assolir les seves fites!