[Primer equip] L'AE Prat 2020-21 es posa en marxa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Primer equip] L'AE Prat 2020-21 es posa en marxa

Demà arrencarà l’activitat esportiva a les instal·lacions del Sagnier sota estrictes mesures de seguretat sanitària. Tots els tests realitzats el dilluns a jugadors, cos tècnic i staff han donat negatiu.

L’AE Prat reinicia aquest dijous els entrenaments de la temporada 2020-21. El Sagnier acollirà demà dijous el retorn a l’activitat del primer equip. La tornada a la feina es desenvoluparà sota estrictes mesures de seguretat sanitària, seguint el protocol de tornada a la competició del Consejo Superior de Deportes (CSD),que es va seguir a la Fase 2 després del període de confinament, tot amb la autorització de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

L'equip, que s'exercitarà en horari de tarda i a porta estrictament tancada al públic, ho farà havent de dividir la plantilla i tècnics. Jugadors i tècnics arribaran al Sagnier amb mascaretes i faran control de temperatura a l’arribada. No es podrà fer ús dels vestidors i només els jugadors podran prescindir de la mascareta durant l’entrenament. Els tècnics i staff auxiliar hauran de dur la mascareta en tot moment. Al finalitzar l’entrenament marxaran sense utilitzar els vestidors i de manera individual.

Per preparar els entrenaments, tots els jugadors i tècnics van passar dilluns una primera fase de reconeixements mèdics individuals. Els jugadors, cos tècnic i staff van passar també el primer test serològic de la Covid-19. Tots els test han ofert resultats negatius.
 
El club seguirà els protocols que, cada moment, dictin tant les autoritats municipals com les sanitàries i federacions esportives.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat