Primer equip. L'AE Prat ja te grup i rival al XXVVIII Torneig d'Històrics.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Primer equip. L'AE Prat ja te grup i rival al XXVVIII Torneig d'Històrics.

Com ja vam anunciar a la web, avui dimecres a les 19:00h., es celebrava al Centre Cívic del F.C. Martinenc la presentació oficial del sorteig de la XXVIII edició del Torneig d'Històrics on L'AE Prat hi participaria per segon any consecutiu.

19-06-2013.

A l'hora marcada, (les 19:00h.) s'ha fet al Centre Cívic del F.C. Martinenc la presentació oficial del sorteig de la XXVIII edició del Torneig d'Històrics entre tots els equips participants on l'AE Prat ha entrat a formar part del Grup 3. També formen part d'aquest grup l'organitzador del torneig, el F.C. Martinenc, amb 4 títols del torneig a les seves vitrines i el vigent campió F.C. Santboià.

Tan mateix, us recordem que el torneig compta amb un total de 12 equips (4 equips de 2ª Divisió B Grup 3,  4 equips de 3ª divisió, i 4 equips de 1ª catalana) i es celebrarà al Municipal del Guinardó, amb el tradicional format 3×1 en 45 minuts per decidir els semifinalistes (el primer partit s'enfronten els dos primers per ordre i el tercer espera rival del partit anterior, en aquest cas el perdedror. A continuació, el següent partit jugaran els 2 guanyadors dels 2 partits, i d'aquí sortira el guanyador de grup).

Enguany, casualitats de la vida, tot apunta que el primer partit del Grup 3 es tornarà a repetir el mateix partit AE PRAT - FC SANTBOIÀ i es jugarà coincidint també amb la mateixa data de l'any passat. 07 d'Agost, a les 18:30h al Mpal. Guinardó. (El perdedor del primer partit jugarà front al FC MARTINENC). I tal i com hem explicat anteriorment, els dos guanyadors de partit s'enfrontaran entre ells, i d'aquest partit sortirà un guanyador per grup).


De la mateixa manera, els grups i equips participants han quedat establerts de la següent manera:
GRUP 1: CF Badalona, AEC Manlleu i UESants.
GRUP 2: UE Cornella, UE Llagostera i CD Masnou.
GRUP 3: AE Prat, FC Santboià i FC Martinenc.
GRUP 4: CE LHospitalet, CE Júpiter i FC Asco. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat