PRIMER EQUIP. L'A.E.Prat participarà al 28è Torneig d'Històrics per segon any consecutiu

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
PRIMER EQUIP. L'A.E.Prat participarà al 28è Torneig d'Històrics per segon any consecutiu

L'Associació Esportiva Prat confirma per segon any consecutiu, la seva participació al torneig d'Històrics,  la competició més representativa dels torneigs d'estiu del futbol català des de fa 30 anys.

11-06-2013

Després que l'any passat l'A.E.Prat debutara al Torneig dels Històrics per primera vegada a l'historia del club, aquest any el club Pratenc ha tornat a ser invitat pel F.C. Martinenc, club organitzador del Torneig d'Històrics des de l'any 1986, i l'A.E.Prat no vol faltar a aquesta cita anual més representativa del futbol català.


L'any passat, al sorteig promogut pel club del Guinardó,  va fer que l'A.E.Prat, jugara al GRUP 2 (Dimarts 07 d'Agost, 18:30h al Mpal. Guinardó) front al F.C.Santboià on va perdre per 0 a 1, i al següent partit on es confirmava l'eliminació del torneig per l'A.E.Prat, on vam perdre per 0 a 2 front al C.E.Júpiter.

Enguany, aquest any el Torneig es jugarà segurament entre el 5 i el 10 de d'agost, data encara per confirmar. Per confirmar-ho haurem d'esperar a la seva presentació oficial del sorteig de la XXVIII edició del Torneig d'Històrics que esta previst realitzar-ho el proper 19 de juny a les 19:00h. al Centre Cívic del F.C. Martinenc, on l'acte esta obert per a tothom que es vulgui apropar fins a les instal·lacions a la cita esmentada, com ja ha avançat la web oficial del torneig http://www.torneighistorics.cat/ i al compte oficial de twitter @thistorics

Com edicions passades, el torneig compta amb un total de 12equips (4equips de 2ª Divisió B Grup 3,  4equips de 3ª divisió, i 4equips de 1ª catalana) i es celebrarà al Municipal del Guinardó, amb el tradicional format 3×1 en 45 minuts per decidir els semifinalistes.

Ara per ara, a més de l'A.E.Prat, es troben confirmats per jugar el torneig entre ells, l'organitzador F.C. Martinenc, amb 4 títols del torneig a les seves vitrines i el vigent campió F.C. Santboià. El torneig també comptara amb la presencia del finalista de l'any passat, la U.E.Cornellà, i un dels màxims guanyadors del torneig, el F.C. Badalona amb 5 títols guanyats. I com a novetat, aquest any debuta al torneig la U.E. Llagostera. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat