PRIMER EQUIP. Es confirmen dos renovacions més i una baixa d'últim hora.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
PRIMER EQUIP. Es confirmen dos renovacions més i una baixa d'últim hora.

A les renovacions i les baixes ja conegudes fins ara, avui s'hi afegeix la renovació d'un defensa i d'un migcampista, i la baixa d'un davanter.

El migcampista Sebas Periáñez, ha decidit renovar un any més amb el club Pratenc per segon any consecutiu. De la mateixa manera, el defensa que a principis de la temporada passada va vindre del Deportivo B, Oriol Ricarte ha decidit també renovar un any més amb l'entitat Pratenca.

D'altre banda, el davanter Guillem Creus serà la setena baixa que el club farà pel curs vinent. Com ja li vam desitjar als jugadors,avui també volem expressar des de l'entitat Pratenca el gran treball que Guillem ha prestat a l'entitat durant aquesta segona volta de la temporada i des de l'AE Prat volem desitjar-li molta sort a la nova etapa.


Actualment, la situació dels jugadors es la següent:

Baixes: Jaime Fuentes (migcampista),Charly Ruíz (migcampista),Albert Cazorla (defensa),Micky Ramírez (defensa),Ferran Vila (davanter),Roger Matamala (davanter) i Guillem Creus (davanter)

Renovacions: Óscar Sierra (defensa),Fernando Núñez (defensa),Guille López (porter),Alberto Cantero (porter),Rafa Murillo (defensa),Luís Larios (defensa),Fran Bea (migcampista),Sebas Periáñez (migcampista) i Oriol Ricarte (defensa).

Pendents de decidir: Toni Texeira, Rubén Alcaraz, Ignacio Rosillo, David López, i Manu Balda. 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat