[Primer equip] Entrevista a Alberto Padilla: "Al 2019 li demano jugar el playoff i pujar a Segona B"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Primer equip] Entrevista a Alberto Padilla:

El 2018 arriba al seu final i abans d'acabar l'any parlem amb Alberto Padilla per fer balanç de la primera volta de competició a la Tercera Divisió. 

Finalitzada la primera volta de competició, el Prat està situat amb 39 punts, a tres dels col·líders. Quina valoració fa del rendiment de l’equip fins data d’avui?

El rendiment de l’equip ha estat magnífic. Si fa sis mesos mirem enrere al punt on vam començar i on estem ara, ningú ho creuria. Érem un equip totalment nou, amb grans fitxatges, però al futbol i en una lliga són moltes coses més que individualitats. Per això valoro molt el rendiment de l’equip fins ara.

Anem per parts. L’inici de l’equip va ser immillorable. Deu partits imbatuts en els que el Prat donava sensació d’un equip molt compacte. S’esperava un inici de competició tan bo?

La gent avui en dia no valora les coses. Sempre he dit al vestuari que valoressin tot el que estàvem fent. És molt difícil fer el que vam fer durant deu jornades. Per a mi va ser una bogeria i una cosa que poques vegades es veuen al futbol. L’inici va ser molt bo, però sabíem que tard o d’hora ens passaria l’inevitable.

Probablement el tram més dur va tenir lloc en les dues derrotes consecutives en només quatre dies davant Llagostera i Granollers. Com van caure al vestidor les dues derrotes de manera consecutiva després d’estar deu jornades sense saber el que era rebre un sol gol?

Si et sóc sincer, amb total naturalitat. Sabíem que arribaria d’una manera o una altra, i a més fèiem bromes amb l’Andrés sobre el que faria el dia que li marquessin. Però deixant de banda les bromes, va ser una setmana complicada perquè en una setmana vam fer un punt de nou, i donava la sensació que tot l’anterior no valia per res. Però crec que vam un donar una passa endavant la següent setmana contra l’Ascó tornant a la senda de la victòria.

Potser, un dels aspectes a destacar del Prat va ser la capacitat de reacció per aixecar-se i aconseguir deu punts de dotze possibles als quatre següents partits després de les derrotes. Com d’important és la unió del grup per girar la truita i tornar a guanyar en una lliga tan igualada com aquesta?

Crec que des del primer dia, al menys jo vaig adonar-me que tot el món, parlo dels nous, venia amb una mentalitat professional, i això avui en dia és molt important al futbol. Després hi ha molts més factors, però crec molt en el factor del bon rotllo. Em considero un jugador que sempre intenta estar en aquest bon rotllo, perquè al final aquest feeling que es crea entre jugadors és el que et fa sortir més o menys ràpid dels moments més difícils.

Desembre ha estat un mes irregular per l’equip. Cinc punts de dotze possibles en el darrer mes de l’any. Quina sensació té Padilla de l’últim mes de competició?

La veritat és que mai he estat de creure en dinàmiques, però cada vegada crec més en elles. Pot ser no hem estat tan regulars com a la majoria de partits de la primera volta, però a vegades entres en dinàmiques de lesions, de moments de forma, d’estats d’ànim… Tot això fa que costi molt més guanyar i estar amb la claredat que hem tingut en altres èpoques de la temporada.

En l’aspecte personal, és un dels intocables als esquemes del tècnic. Com es troba Alberto Padilla sobre la gespa en aquest curs?

Doncs la veritat és que estic molt content. Sóc un jugador que intento ser positiu i alegre. Van passant els anys i cada cop gaudeixo més al camp. Potser per l’experiència o perquè m’encanta aquest esport. La veritat que no ho sé, però em trobo en un bon moment de la meva vida futbolística.

Per últim, què demana Alberto Padilla a l’any nou tant en l’àmbit personal com en l’esportiu?

En l’àmbit personal poca cosa, perquè valoro molt el que tinc. En l’esportiu, que el 2019 ens porti aquest playoff i ja que demanem, aquest ascens a Segona divisió B.

Entrevista: Oscar Yeste

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat