[Primer equip] Renovat el cos tècnic de cara a la propera temporada

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Primer equip] Renovat el cos tècnic de cara a la propera temporada

La renovació de Pedro Dólera ve acompanyada de la de tot el cos tècnic. Dani Contreras continuarà com a segon entrenador, Andrés Bretones com a preparador físic, Toni Ribas com a entrenador de porters, Juan Carlos González com a doctor, i Albert Martín com a ATS. A més, Joaquín Ruiz seguirà com a delegat, i Juan González com a encarregat de material.

Dani Contreras seguirà sent la ma dreta de Pedro Dólera la propera temporada. Tots dos van arribar al Prat l’estiu del 2015 i junts han aconseguit un campionat de lliga la temporada 2015/16, i dos ascensos a Segona B els cursos 2015/16 i 2018/19. Una renovació merescuda a la feina ben feta durant tantes temporades.

Com a preparador físic continuarà Andrés Bretones, després d’iniciar-se en el càrrec aquesta temporada al primer equip. A més, seguirà compaginant la feina de preparador físic amb la d’analista de scouting.

Toni Ribas seguirà un curs més posant a punt els nostres arquers. El tècnic de porters va arribar al club l’estiu de 2017, i des d’aleshores ha fet un treball fantàstic amb els nostres porters temporada rere temporada.

Juan Carlos González continuarà exercint la feina de doctor del primer equip del club la propera temporada.

Albert Martín també renova i seguirà un curs més com a responsable ATS de l’entitat potablava, tant del primer equip com del futbol base.

Per últim, Joaquin Ruiz i Juan González continuaran un any més com a delegat i encarregat de material, respectivament. Una feina indispensable realitzada any rere any de manera fantàstica.

Així queda conformat el cos tècnic per a la propera temporada:

Primer entrenador: Pedro Dólera

Segon entrenador: Dani Contreras

Preparador físic i responsable de scouting: Andrés Bretones

Entrenador de porters: Toni Ribas

Doctor: Juan Carlos González

ATS: Albert Martín

Delegat: Joaquin Ruiz

Encarregat de material: Juan González

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat