Entrevista a Carlos Craviotto: "El millor que puc aportar als joves són les ganes, la il•lusió i el treball diari"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Entrevista a Carlos Craviotto:

Amb quatre jornades ja disputades, parlem amb Carlos Craviotto sobre el tram inicial de la temporada, les claus a seguir per assolir els objectius, i el seu paper dins el vestidor.  

Amb quatre jornades disputades, l’equip suma 5 punts després d’enfrontar-se a rivals d’entitat. Quina valoració fa de l’inici de lliga ?

Molt bona. En tots els partits hem competit i en els que no hem guanyat hem pogut obtenir un resultat millor. Al final crec que davant 4 equips que, a priori, eren superiors pel que fa a pressupost i plantilla, hem competit. Aquest és el camí a seguir.
 
Hem vist a l'equip competir bé al Sagnier, però també molt bé en camps grans i de gespa natural com en la Dani Jarque i el Johan Cruyff. Podríem dir que el Prat és un equip camaleònic i que sap perfectament al que ha de jugar en cada moment?
 
Sí, crec que sí. Tenim un estil molt marcat on el míster ens dóna les eines  per jugar a allò que vol que juguem. El tracte de pilota funciona tant en gespa artificial com natural, sempre és un bon recurs. Estem posant l'accent en el tracte més físic perquè som un equip jove i potser falta una mica de maldat, però des de la pretemporada l'equip ha reaccionat bé sobre aquest aspecte i ho estem igualant.
 

En dos dels quatre partits l'equip ha mantingut la porteria a zero. Quin valor suposa per a un porter no encaixar cap gol?

Personalment sempre és una satisfacció. Però no és un resultat només de porter, sinó de tenir un equip al darrere que treballa molt. Si no tens un equip que treballa, el porter pot fer un partit espectacular, però el normal és que acabin caient gols. Estem demostrant una gran solidesa com a equip.
En una lliga tan curta donada la peculiaritat de la temporada, quin grau d'importància té el fet de fer-se fort a casa com fins ara amb 4/6?

La importància de fer-se fort a casa, ja sigui lliga curta o llarga, és màxima. Si et fas fort a casa, la classificació et posarà on vols. Després fora et pots permetre alguna ensopegada. Estem arreglant la dinàmica del curs passant quan a l'equip li costava fer-se fort a casa. Per aquí passa la clau per assolir l'objectiu.

Aquest curs hi ha una gran quantitat de joves al vestidor. Com està exercint el seu paper de futbolista veterà que ha viscut ja mil i una batalles?

El millor que els hi puc donar són les ganes, il·lusió i treball diari. Que puguin veure reflectit que si un senyor posa aquestes ganes, aquest treball i aquesta il·lusió, ells tenen que, com a mínim, igualar-ho. De tant en tant, també els dono algun consell o coneixement que els hi serveixi. Però el màxim que els hi puc transmetre és que el treball diari i la il·lusió han
de ser innegociables.

Quins aspectes destacaria més del grup que hi ha en aquest vestidor?

Sobretot la il·lusió i les ganes que té la gent de fer coses en aquest club. No vénen a passar l'any, vénen a créixer i intentar deixar el Prat on volem i on es mereix.


 
Què li va fer decantar-se pel Prat el passat estiu?
 
Com ja estava dins el club amb el tema de l'entrenament de porters , veia un club familiar, dins les seves possibilitats molt seriós, i que s'estaven fent les coses bé. El fet d’estar tan a gust com a entrenador de porters va ser clau per no pensar-m’ho gaire quan rebo l’oferta. També va ser molt important la confiança transmesa per Pedro i Pepe, ja que des d’un primer moment van apostar per mi.

L'inici de lliga ha estat molt bo sumant 5 punts quan qualsevol des de fora podia pensar que, donat els rivals, el Prat faria 0/12. Quin sostre es posa l'equip? Quins objectius es marca a curt i a mig - llarg termini?
 
Hem d'anar pas a pas. L'inici ha estat bo, però està tot tan enganxat que tampoc podem pensar que per haver aconseguit tres bons resultats estarem a dalt. Som l'equip amb menys pressupost i menys nom. L'objectiu és salvar-nos primer, i veure a partir d'aquí a on podem arribar. Si ens descentrem d'això, ens equivocarem.
 
Finalment, quin missatge li enviaria als socis perquè segueixin donant suport a l'equip des de la distància en un curs tan complicat?

Que ens segueixin animant. Sembla que no hi són, però vas veient missatges per les xarxes socials i alguna vegada et comenten pel carrer que malgrat que la situació no és bona, ens van seguint. Els hi dic que segueixin animant, que quan passi tot això, vinguin a animar el camp, ja que intentarem seguir com fins ara, amb treball i humilitat perquè se sentin orgullosos i tinguin ganes de venir a veure'ns.

 
Fotos: Oscar Yeste
Entrevista: Oscar Yeste

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat