[Primer equip] L'AE Prat militarà a Segona Divisió B la temporada 20/21

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Primer equip] L'AE Prat militarà a Segona Divisió B la temporada 20/21

La Comissió Delegada de la RFEF ha acordat resoldre les competicions del futbol no professional sense descensos.

L’AE Prat tornarà a jugar la propera temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol després de la decisió de finalitzar la temporada sense descensos. Així ho ha comunicat la RFEF després de les diverses reunions mantingudes durant les darreres setmanes. Segons cita textualment el comunicat de la Federació, «la Comissió Delegada de la RFEF, reunida telemàticament en la matinal d’aquest divendres, ha aprovat la proposta per resoldre les competicions no professionals que ja va ser analitzada per la Comissió de presidents territorials i la Junta Directiva, i que estableix finalitzar les fases regulars de les competicions federatives d’àmbit estatal sense descensos”.

Aquesta decisió s’ha pres tenint un compte la informació del Ministerio de Sanidad i del Consejo Superior de Deportes, degut a què l’evolució de la pandèmia ha impedit que es pogués reprendre la competició i només els equips de la zona alta disputaran el play-off d’ascens si així ho permeten les autoritats. Per tot això, l’AE Prat militarà la propera temporada a la Segona Divisió B degut a la cancel·lació de la present campanya sense descensos. Tornarem amb més ganes que mai, potablaves!

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat