Club. L'AE Prat rep un reconeixement pels seus 75 anys d'història

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. L'AE Prat rep un reconeixement pels seus 75 anys d'història

L'Associació Esportiva Prat va rebre ahir a la tarda al Saló de Plens de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, un guardó en reconeixement pel seu 75è aniversari  

Ahir dijous 04 de febrer a la tarda, sota totes les mesures de seguretat pertinents i atenent a l’actual context sanitari, es van lliurar al Saló de plens del consistori, els premis als mèrits esportius de persones i entitats de la ciutat que més han destacat al món de l’esport durant la temporada 2019-20.Uns premis que s'havien d'haver lliurat el passat divendres 13 de març de 2020 al gran esdeveniment de la 34a Nit de l'Esport del Prat de Llobregat, però que malauradament i per motius de la pandèmia, no es va poder celebrar, havent de cancel·lar l'acte i per tant els premis no s'havien pogut lliurar fins aleshores.


 
 
L'excel·lentíssim alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i la tinenta d'alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport, Débora García, van ser els encarregats de lliurar el guardó com a reconeixement pels seus 75 anys d'història del nostre club.


Un guardó que va ser recollit pel president de l'entitat, Lluís Quiñonero, acompanyat pel vicepresident del club, Carlos Javier Periáñez i el secretari del club, Carlos Baltasar, en representació a la nostra entitat.


 
socis, jugadors, tècnics, delegats, coordinadors, sanitaris, patrocinadors, ajuntament, mitjans de comunicació, col·laboradors i directius, ....

Aquest guardó també és vostre!

Gràcies pel vostre esforç! 

 

I és que arribar als 75 anys d'història no hagués sigut possible sense l'esforç de totes aquelles i tots aquells que en algun moment de la seva vida han format part directa o indirecta del nostre club durant aquests 75 anys.


Ens ajuda a arribar al centenari? Som-hi potablaves, que estem segur que amb la vostra ajuda i suport arribarem de ben segur. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat