Club. Celebrada amb èxit la primera assemblea telemàtica de l'entitat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Celebrada amb èxit la primera assemblea telemàtica de l'entitat

L'AE Prat va celebrar ahir de manera telemàtica, una assemblea ordinària i extraordinària amb les seves sòcies i socis, on es van aprovar tots els comptes de la temporada 2019-2020 i els pressupostos de la temporada 2020-21, a més de convocar eleccions a la presidència i Junta Directiva de l'Associació Esportiva Prat per finalització del mandat legalment establert

 
Ahir a la tarda les sòcies i socis de l'AE Prat, conjuntament amb la seva directiva (en total unes 30 persones),es van poder tornar a veure les cares després de molt temps sense fer-ho a causa de la pandèmia en què ens trobem immersos, i tot gràcies a l'assemblea ordinària i extraordinària que el club pratenc havia organitzat.
 
 
 
En aquest cas, i diferència d'anys anteriors, la conferència es va veure obligada a fer-se de forma virtual com a mesura preventiva a causa de la COVID-19, i amb les limitacions establertes pel Decret Llei 4/2021, de 19 de gener, per la qual es modifiquen determinats aspectes del règim jurídic de les entitats esportives de Catalunya.


Pel que fa a l'assemblea ordinària, va prendre en primer lloc, la paraula el fins ara president de l'entitat, el Sr. Lluís Quiñonero, que va voler abans de tot, agrair a totes les sòcies i socis la seva presència a la sala virtual, desitjant que tots estiguéssim bé dins aquesta difícil situació que ens ha tocat viure. A continuació, el mateix president va fer un resum de com va anar la temporada passada, futbolísticament parlant, i com s'ha engegat la present temporada on les sòcies i socis han valorat positivament l'esforç dels nostres jugadors setmana rere setmana.

També ha lamentat la difícil situació que està patint la pedrera del club davant aquesta situació, on pròximament es complirà un any de la cancel·lació de les competicions no professionals.


Més tard, era el mateix tresorer de l'entitat, el Sr. Jordi Ezponda qui agafava les regnes de la conferència per presentar davant les sòcies i socis, l'estat de comptes de la passada campanya, i el pressupost de la següent. Un pressupost que s'ha vist greument afectat a conseqüència d'aquesta situació tan adversa que estem patint, i que malauradament també està patint la resta de la població, passant d'un pressupost de 605.261€ la passada temporada, a un pressupost de 544.661€ per a la present campanya. 


A 30 de juny de 2020, el dèficit de l'entitat pratenca ascendeix a 10.147,42€, després que l'entitat hagués de tornar un total de 22.000€ en quotes de jugadors del futbol base com a causa de la cancel·lació de les competicions durant la temporada passada. Una cancel·lació parcial per part del club, i és que moltes de les despeses de la competició fins a la finalització de la passada campanya s'han hagut de fer front per part del club pratenc. Una xifra que es troba assumida en la seva totalitat per una pòlissa de crèdit avalada pels directius de l'entitat potablava.
 

Una vegada presentats, i d'haver aclarit els possibles dubtes apareguts durant l'explicació, s'ha efectuat la votació entre els socis presents, donant per unanimitat l'aprovació dels comptes de la temporada 2019-2020 i els pressupostos de la temporada 2020-21.


 Una vegada finalitzada l'assemblea ordinària i tal com estava programat, l'acte ha donat pas l'assemblea Extraordinària per convocar eleccions a la Presidència i Junta Directiva de l'Associació Esportiva Prat per finalització del mandat legalment establert.


Lluís Quiñonero ha explicat a les sòcies i socis detingudament el procés que s'ha de portar a terme de cara a les eleccions a la Presidència i Junta Directiva de l'AE Prat, així com el calendari electoral que s'ha de complir. A continuació, dos socis de l'entitat s'han prestat com voluntaris per constituir la Junta Electoral.


A continuació us deixem el calendari electoral amb totes les dates del procés

 
 
Data de publicació: 03-02-2021


 

 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat