Club. Important descompte a Footters per les nostres sòcies i socis

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Important descompte a Footters per les nostres sòcies i socis

L'AE Prat arriba a un acord amb la plataforma de streaming Footters perquè  les nostres sòcies i socis puguin gaudir d'un important descompte a l'hora de subscriure's en la modalitat de temporada regular 2020-21 de la plataforma Footters.

 
Després de vàries negociacions, el club pratenc ha arribat a un acord amb la plataforma de streaming Footters perquè les nostres sòcies i socis puguin gaudir d'un important descompte a l'hora de subscriure's en la modalitat de temporada regular de Footters.


Gràcies a aquesta promoció els nostres socis passaran a pagar 39'99 euros per la temporada regular 2020-21, en lloc dels 49'99 euros a l'hora de portar a terme la seva subscripció. Amb ella, podràs veure tots els partits de l'AE Prat, així com la resta de partits que Footters emet cada cap de setmana.


*Si ets soci de l'AE Prat i vols aconseguir el teu codi de descompte, omple el següent formulari amb les teves dades i una vegada verificat, el club t'enviarà un correu electrònic a l'adreça que hagi ficat amb el teu codi personal de descompte a l'hora de subscriure's en la modalitat de temporada regular de Footters.

 
 
Omple les teves dades per aconseguir el teu descompte

 
 
Nom:
 

 
Cognoms:
 

 
Núm. soci AE Prat:
 

 
Corre electrónic:
 

 
Telèfon de contacte:
 

 
 

 
 
 
Encara que no siguis soci de l'AE Prat, recorda que també pots gaudir de Footters i donar així el teu suport a l'equip, amb un pagament mensual de 6,99€ al mes, o si ho prefereixes, un preu únic de 49,99€ la temporada regular, que te permet veure fins més de 50 partits durant el cap de setmana.


 
Aquí t'expliquem com subscriure't a Footters utilitzant el teu codi promocional...

* Aquesta promoció només es valida per aquells socis que es troben al corrent de pagament de la seva quota de soci per la temporada 2020-21.

 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat