Club. Convocatòria d'assemblea per a les eleccions a la presidència

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Convocatòria d'assemblea per a les eleccions a la presidència

El proper dia 2 de febrer es durà a terme una Assemblea ordinària per rendir els comptes del club i una assemblea extraordinària de sòcies i socis que obrirà el procés de convocatòria d'eleccions a la presidència de l'Associació Esportiva PratL'AE Prat iniciarà el proper dia 2 de febrer un procés electoral per trobar president del club pels propers quatre anys. Per aquesta raó, el club ha organitzat una assemblea extraordinària on s’obrirà pas a la convocatòria d’eleccions, amb l’explicació corresponent del procés.

Per aquesta raó, i com el propi club ja ha informat a les seves sòcies i socis mitjançant una carta ordinària enviada als seus domicilis particulars, el proper dimarts totes les sòcies i socis están convocats a una Assemblea ordinària per rendir els comptes del club i una assemblea extraordinària de sòcies i socis que obrirà el procés de convocatòria d'eleccions a la presidència de l'Associació Esportiva Prat.


Enguany, l'acte no es podrà realitzar de forma presencial com anys anteriors i haurà d'efecuar-se de forma virtual com a mesura preventiva a causa de la COVID-19 i amb les limitacions establertes pel Decret Llei 4/2021, de 19 de gener, per la qual es modifiquen determinats aspectes del règim jurídic deles entitats esportives de Catalunya.

 

Per protegir la identitat de les nostres sòcies i socis, aquelles persones que hi vulguin participar, hauran d'inscriure's prèviament al següent formulari on-line, omplint amb les seves dades i una vegada verificada totes les dades, el club enviarà un correu electrònic amb un enllaç a la reunió, així com les normes bàsiques d'accés i participació l'acte.
    

Punts del dia:

  Assemblea Ordinària:

     · Informe de la temporada 2019-2020
     · Estat de comptes de la temporada 2019-2020
     · Pressupost de la temporada 2020-2021
     · Precs i preguntes


  Assemblea Extraordinària:

     · Dimissió de l’actual Junta Directiva i convocatòria d’eleccions a la Presidència i Junta Directiva de l’Associació Esportiva Prat.
 
 Còpia de la carta enviada als socis:


 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat