Club. Aprovada la transformació del club a SAD i Fundació

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Aprovada la transformació del club a SAD i Fundació

Els socis i sòcies de l'associació Esportiva Prat, aproven en assemblea la transformació del club de cara al futur, passant a la creació d'una SAD (Societat Anònima Esportiva) pel que fa al primer equip, i en Fundació pel que respecta a la seva escola de futbol Base.

Aquest dijous 3 d'octubre de 2019, s'ha portat a terme al CASAL CÍVIC PRAT DE LLOBREGAT - LO GAITER (Carrer Lo Gaiter del Llobregat, 31 baixos - cantonada Carrer Centre),una assemblea extraordinària amb els socis i sòcies del club, per conèixer la situació actual i decidir un nou pla de desenvolupament pel club.


A l'acte, van assistir un total de 95 socis i sòcies degudament acreditats amb el seu carnet i DNI per poder accedir,  on es van seguir els punts establerts a la convocatòria realitzada. En primer lloc i aprofitant l'assemblea es va comunicar d'uns errors detectats a l'article 2 dels estatuts del club, que corresponen al domicili social (Frederica Montseny s/n),eliminar el número de fax, i la modificació de l'adreça electrònica a l'actual (aeprat@aeprat.com). La seva correcció va ser aprovada per majoria absoluta (95 vots a favor, 0 en contra i 0 abstencions)  pels socis per portar a terme la correcció d'aquestes dades sobre l'estatut del club.


A continuació la directiva pratenca va explicar de primera mà la nova normativa i exigència imposta per la Real Federació Espanyola de Futbol a la seva última circular número 22 del 12/09/2019, on requereix per part del club una sèrie de tràmits i conèixer la situació actual i estat de comptes de tots els clubs. Aquest punt també va ser aprovat per majoria absoluta (95 vots a favor, 0 en contra i 0 abstencions) per poder enviar tota la documentació corresponent i sol·licitada per la RFEF.


Arribats al punt 3, la directiva va explicar la situació actual del club i la necessitat de professionalitzar l'entitat per poder créixer i fer un salt de qualitat al món del futbol. Es van exposar les possibles opcions de cara al futur, on una de les principals passa per portar a terme la transformació del primer equip a SAD (Societat Anònima Esportiva) i protegir el futur del futbol base, transformar-t'ho a una Fundació.
 
 


A partir d'aquí, es va explicar al soci i sòcia de forma clara i transparent, tots els passos a seguir amb la necessitat de realitzar una auditoria externa, els temps establerts, la capitalització, i el suport per part de l'Ajuntament del Prat de Llobregat per portar a terme la seva transformació en cas d'aprovació per part dels socis. A més a més, es van exposar també els requeriments plantejats per part del nostre club davant aquesta transformació, on passa perquè la directiva continuï al capdavant d'aquest club.


Una vegada realitzada l'explicació d'aquesta possible transformació a SAD pel primer equip i de la creació d'una fundació per protegir el futbol base, i amb l'ajut d'alguns exemples possibles que es podrien donar, perquè el soci i sòcia tingués una visió més clara del projecte, va arribar el moment del precs i preguntes, on els socis van manifestar els seus dubtes, que van ser aclarits pels membres de la junta directiva.


Una vegada aclarits tots els dubtes, es va realitzar la votació entre els 95 assistents de portar a terme la transformació a SAD del primer equip i la creació d'una Fundació pel Futbol Base, on el resultat va ser favorable d'aquesta nova transformació amb un total de 80 vots a favor, 7 vots en contra i 8 abstencions.
 

 

A partir d'aquest moment, tant la directiva del club pratenc com tots els socis i sòcies, tenim la difícil responsabilitat d'aquesta nova gestió, assegurant i sense perdre sostenibilitat, la identitat, l'essència i els valors que en aquests 75 anys d'història ens han arribat a ser un referent del futbol català. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat