L'AE Prat oferirà concerts als descans dels partits per atraure més públic al Sagnier

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
L'AE Prat oferirà concerts als descans dels partits per atraure més públic al Sagnier

És una mesura que ha aprovat el club després de veure com el públic del Sagnier no acaba d'arrencar-se per animar l'equip. D'entre les figures confirmades per actuar a la segona volta al Sagnier destaquen Amaral, La Oreja de Van Gogh i Pablo Alboran.

Precisament, aquest últim s'ha mostrat molt content de poder participar en aquesta iniciativa: "Vaig parlar amb el meu amic Fran Bea i em va dir que si volia col·laborar amb el club. Li vaig dir que encantat, que tots volem l'AE Prat a dalt de tot". El duet de Cornellà, Estopa, encara s'ho està pensant tot i estar amb negociacions directes amb el delegat de l'equip Fortunato Martínez: "Diuen que el president del Cornellà, Pepe Gálvez, vol que toquin al seu camp nou, però la gent del Prat també els estima molt".
El tresorer de l'entitat, Jordi Ezponda, justifica aquesta despesa assegurant que com que només tocaran 10 minuts, la funció surt molt bé de preu per cada artista i pel club. D'aquesta manera, es vol potenciar l'entrada de més públic al camp i també que animin els partits.
El club ja té preparada una plataforma mòbil des d'on actuaran els diferents grups i cantants en el descans de cada partit del primer equip al llarg de la segona volta.
Pel primer partit de la segona volta a casa, contra el Santboià, està prevista l'actuació de Sergio Dalma.