Club. Suspesos tots els entrenaments d'avui divendres

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Club. Suspesos tots els entrenaments d'avui divendres

Amb motiu de la celebració del primer equip que es portarà aquesta mateixa tarda a partir de les 20:00h. a la plaça de l'ajuntament, el club ha decidit suspendre tots els entrenaments del futbol base, perquè els jugadors de l'entitat pudin gaudir d'aquesta gran festa. Us hi esperem.


Us recordem que avui divendres el club ha decidit suspendre tots els seus entrenaments del futbol base amb motiu de la gran festa de celebració del primer equip que es portarà a terme a la plaça de la vila i al balcó de l'ajuntament a partir de les 20:00h.

 

Desitgem que tots els nostres jugadors amb les seves famílies, s'apropin uniformats amb els colors de l'AE Prat per gaudir d'aquesta gran festa de futbol potablava.El club ha fet una crida a tots els jugadors del club, a qui se'ls demana que vagin equipats amb la roba del club.


Els jugadors del futbol base han decidit concentrar-se al voltant de les 19h a l'Estadi Municipal Sagnier, per tal d'anar tots junts cap a la plaça de la vila. Un parell de persones internes del club acompanyaran a l'expedició de jugadors de la pedrera en el seu camí cap a l'Ajuntament, però com imagineu, necessitem que cada nen vingui acompanyat del seu pare, mare, tutor legal o una persona major d'edat encarregat de velar per la seva seguretat. Una vegada a la plaça de la vila i, celebrat i finalitzat l'acte, cadascú podrà marxar des d'allà mateix al seu destí.
 
Data de publicació: 03-06-2016.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat