CLUB. L'àlbum de cromos de l'AE Prat ja és a la venda

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
CLUB. L'àlbum de cromos de l'AE Prat ja és a la venda

L'àlbum de cromos que immortalitzarà la temporada 2011-12 de l'Associació Esportiva Prat ja és a la venda. Des d'aquesta setmana, totes les persones interessades ja poden adquirir l'àlbum i els sobrets amb els cromos que s'hi han d'enganxar, i que contenen les imatges de tots els jugadors, entrenadors i cos tècnic, i delegats de la totalitat dels 29 equips del club. En total, 460 fotografies en aquesta publicació feta per l'empresa Play Soccer.

JAUME MONÉS. L'àlbum de cromos de la gran família de l'AE Prat ja és a la venda. Per 5 euros, es pot adquirir una publicació que no pot passar per alt en cap casa amb seguidors pota blava. Un àlbum que conté 460 imatges, amb la totalitat de jugadors dels 29 equips de l'entitat -comptant el primer equip-, i també els entrenadors, delegats i resta de cos tècnic. Una autèntica joia que immortalitza una temporada que, ja pel què fa a l'aspecte esportiu i institucional, fa molt bona pinta.

L'àlbum, editat per l'empresa Play Soccer, es pot adquirir al preu de 5 euros i cada sobre amb cromos costa 1 euro. Molts clubs catalans ja han dut a terme aquesta iniciativa (com l'Europa, el Gimnàstic de Tarragona, el Sabadell, el Rubí o l'Escola de Futbol Valls en la campanya passada, i enguany l'Europa ha repetit experiència, i l'acompanya el Terrassa. Tant l'àlbum com els cromos, els podeu adquirir als següents punts de distribució del Prat:

Papereria Alonso (Carretera de la Marina, 2)
Papereria Sumar (Carretera de la Marina  67)
Kiosco Rafi (Avinguda Gallart i Monés, cantonada amb Avinguda Verge de Montserrat)
Papereria Aycart  (Avinguda Verge de Montserrat, 176)
Bardel Sagnier. Tardes de 17:00 a 21:00 h.
Oficines del camp de Futbol Sagnier: durant dues setmanes de 17:00 a 20:30 h (a la sala de juntes del club),de dilluns a divendres, i també els dissabtes al matí.