CLUB. El club lamenta la mort del seu soci Josep Ribas

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
CLUB. El club lamenta la mort del seu soci Josep Ribas

Aquest matí s'ha conegut la mort d'en Josep Ribas (74 anys). Soci de l'AE Prat i del CE Mataró, i una persona molt estimada dins el futbol i l'esport català. L'AE Prat vol fer arribar el seu més sentit condol a la família i amics de Josep Ribas. Descansi en pau.

 
 

Aquest matí hem conegut la mort del nostre soci Josep Ribas. Un home molt estimat al futbol català i en l'esport en general, per la seva generositat, sempre amb paraules amables i la seva passió per l'esport, col·laborant fotogràficament de forma altruista i sense demanar res a canvi, amb tots els clubs de futbol, basquet i altres disciplines esportives d'arreu de Catalunya. I és que en Josep sempre li ha agradat fotografiar i seguit la trajectòria de molts jugadors i esportistes, donant sempre ànims, els seus millors desitjos i sempre regalant fotografies als seus protagonistes.

  
Segons ha informat la seva filla a les xarxes socials, en Josep va morir la passada nit a l'edat de 74 anys, de manera sobtada i sense esperar-ho .


En Josep Ribas va néixer a la nostra ciutat, i va marxar a viure a Mataró en conèixer a la seva dona, on va formar la seva família. Des de llavors, en Josep ha passat mitja vida entre El Prat i Mataró, un dels nostres ambaixadors, i és que sempre ha portat per bandera tant la samarreta groc i negre com la pratenca per allà on anava.


 

Imatge extreta del facebook personal de Josep Ribas. 
L'Associació Esportiva Prat vol expressar el seu respecte i el seu més sentit condol a tota la família i amics d'en Josep Ribas. I des d'aquestes línies, enviar molts ànims a la família de Josep en aquests moments tants durs, aprofitant per traslladar-les les moltíssimes mostres de suport rebudes per la família que composa l'AE Prat.
Josep et trobarem a faltar pels terrenys de joc amb la teva càmera!!!

 
Descansa en pau.


· · ·

 

Els serveis fúnebres (vetlla) de la Sr. Josep Ribas Bahí, es realitzarà aquesta tarda al Tanatori de Mataró (Carrer de Aristòtil,37 - Mataró).


Tanmateix, la cerimònia d'enterrament tindrà lloc demà dimecres 14 de desembre de 2016 a les 12:00 hores, a la parròquia Sant Josep de Mataró (Carrer Sant Josep, 5 - Mataró).
 
Volem enviar molts ànims a la família de Josep en aquests moments tants durs i aprofitar per traslladar-les les moltíssimes mostres de suport rebudes per la família de jugadors i familiars, que composa l'AE Prat, i de tot el món de futbol català que tant l'estimaven.


 
 


Data de publicació: 13-12-2016.

 


 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat