CLUB. El Prat ja porta 450 gols a Tercera

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
CLUB. El Prat ja porta 450 gols a Tercera

El Montañesa-Prat va deixar números rodons per a la història de l'entitat. Ja d'entrada, el partit suposava el número 350 del Prat a laTercera Divisió, però a més, el gol aconseguit per Roger Matamala va significar el número 450 de l'entitat pota blava a la categoria.

MANOLO GOL. El Montañesa-Prat ha significat el partit número 450 del club pratenc a Tercera Divisió en la seva desena presència a la categoria, i els d'Agustín Vacas ho van commemorar amb un important i treballat triomf. El gol, la salsa del futbol, va tenir també una efemèride afegida: la diana aconseguida per Roger Matamala al minut 33 de la primera part, únic del partit, va significar el gol número 450 del Prat a Tercera. 
 
Ens hem de remuntar a la temporada 1986-87 per trobar el gol número 100. Era la tercera campanya dels pratencs, la que va acabar significant el descens a Preferent, però Pino va fer el gol centenari. Van haver de passar 18 anys per viure el gol número 200, que el va fer el defensa Álex Pérez la campanya 2005-06, la campanya en què, de la mà de Manolo Márquez, el Prat havia retornat a Tercera i va finalitzar la lliga en dotzena posició, sense patiments. El gol 300 no el va fer cap pratenc, sinó un jugador de l'equip rival: va ser obra de Rubén, del Manlleu, que va marcar en pròpia porteria. I el més recent, el gol 400, el va fer David Haro la campanya passada.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat