[Club] Arriba la 7a edició del Casal Solidari de l'AE Prat

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Club] Arriba la 7a edició del Casal Solidari de l'AE Prat

Després del gran èxit obtingut a les edicions passades, la junta directiva de l'AE Prat ha decidit un any més, organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa que enguany arriba a la seva setena edició. Aquest any, el casal es realitzarà entre el 6 i el 9 d'abril de 2020.

Amb la intenció de continuar una millora del club pratenc i sobretot amb l’objectiu d’incentivar, entre els més joves, els beneficis de la pràctica de l’esport, la directiva del club ha decidit tornar a organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa, que enguany arriba a la seva setena edició, i on els infants, a més de jugar i fer esport, desenvoluparan factors tan importants com el companyerisme, el treball en equip, i el respecte cap als altres.El Casal Solidari és troba obert a tots els nens de la ciutat, i se celebrarà els propers 6, 7, 8 i 9 d'abril de 2020, amb un preu de 60 € per infant, pels 4 dies indicats anteriorment.


A més, el club potablava disposarà d’un servei d’acollida de 08:00h. a 09:00h. per només 10 € més, els 4 dies.


Una activitat amb l'esperit solidari, on els nens i nenes de entre 4 i 12 anys de la població poden practicar lliurement esport amb una programació i un gran servei de qualitat.


INSCRIPCIONS:
 
Per fer la inscripció, cal adreçar-se personalment a les oficines del futbol base ubicades a les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Sagnier (C/Roure s/n) entre les 17:00h i les 21:00h., on caldrà omplir el full d’inscripció i abonar en efectiu la quantitat de 60€. En el cas d'afegir-se el servei d’acollida s'haurán de sumar 10€ més al preu inicial.Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb el departament del futbol base, a la següent direcció futbol.base@aeprat.com.