[Club] Torna la polsera solidària al Sagnier

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Club] Torna la polsera solidària al Sagnier

Els pròxims dies 21 i 22 d’abril, el club pratenc tornarà a instal·lar una carpa al Municipal Sagnier perquè es puguin comprar polseres solidàries Candela i així col·laborar amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer Infantil.


L’AE Prat torna a abraçar la solidaritat. Els propers dies 21 i 22 d’abril, el club pratenc tornarà a instal·lar una carpa Municipal Sagnier perquè tothom pugui sumar-se a la iniciativa i adquirir la seva polsera solidària Candela amb els colors de l’Associació Esportiva Prat.

Amb la compra d’aquestes polseres – realitzades pels nens ingressats a la planta de Onco – hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu – estaràs col·laborant amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer Infantil.A continuació us adjuntem més informació amb enllaços per poder conèixer aquest producte solidari que ajuda a millorar la investigació del càncer Infantil.

Facebook del projecte: https://www.facebook.com/pulserascandela
 

Blog del projecte: http://www.porlainvestigaciondelcancerinfantil.blogspot.com.es/

Obra Social Sant Joan de Déu: http://www.obrasocialsantjoandedeu.org/infancia/les-pulseras-candela-una-historia-de-amistad-convertida-en-un-exito

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat