[Club] Comunicat oficial

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Club] Comunicat oficial

Nota d'agraïment al CB Terlenka i a l'Ajuntament d'El Prat de Llobregat. 

Des de l’AE Prat agraïm la predisposició del CB Terlenka, i en especial al seu president, Josep Dolera i del seu coordinador Raúl Muñoz,  per a la coordinació i cessió de les instal·lacions del Municipal Estruch per a la realització d’entrenaments i partits del primer equip de la nostra entitat durant aquestes setmanes de pretemporada.

Les portes del Sagnier queden obertes per a la vostra disposició per a quan ho necessiteu, companys. Les entitats de la ciutat caminem de la ma en busca de fer d’El Prat de Llobregat una ciutat compromesa amb l’esport. 

També volem agrair a l’Ajuntament d’El Prat de Llobregat l’ajuda per a trobar una solució per a que l’activitat del primer equip es veiés el menys afectada possible, davant l'avaria sorgida a les nostres instal·lacions durant el darrer temps.

Des de l’AE Prat volem agrair les mostres de recolzament i col·laboració tant a l’Ajuntament com al CB Terlenka, restant en disposició del club veí i del consistori per a col·laborar en el que necessitin.