[Club] Entrevista a Guille Río: "De cara a la pròxima temporada, posarem en marxa tots els procediments legals per a la creació de la Fundació"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
[Club] Entrevista a Guille Río:

Parlem amb Guille Río Romero, director executiu de l'AE Prat sobre les seves tasques al club, la situació de l'entitat i els plans de cara al futur

- Vas començar a realitzar el càrrec de director executiu en setembre de 2020. Per a aquells que no sàpiguen quines són les teves funcions en el club, explica'ns una mica tot el que realitzes a l'AE Prat.
 
Abans de ser nomenat director executiu, ja estava en el club realitzant funcions relacionades amb la gestió i l'administració. Des que em vaig incorporar el meu objectiu ha estat professionalitzar aquestes àrees i aplicar millores que ens permetin portar un millor control del dia a dia. Actualment, les entitats de futbol necessiten d'una figura que coordini les àrees que no són esportives, com per exemple l'econòmica, la social o la de comunicació.
 
- Actualment, compagines la teva activitat en el club exercint de professor en una escola. Hi ha més similituds de les que la gent pot pensar-se entre un col·legi i un club de futbol?

La meva experiència com a professor em permet tenir una visió del que és gestionar un centre. La comunicació amb les famílies és fonamental. Les famílies i l'entitat han d'anar en la mateixa direcció. Al final tots busquem el millor pels nens. A vegades tant a l'escola com en les entitats si aquesta relació de confiança no funciona, l'alumne o el jugador és qui surt perjudicat.
 
- Quin balanç fas des que vas arribar fins a la data d'avui sobre la situació del club?

Del club només puc parlar bones paraules del que em vaig trobar a nivell humà. Hi ha gent amb molta dedicació i molt professional treballant dins dels recursos que tenim. Hi ha un gran equip dirigit esportivament pel Jose Moreno. L'objectiu de tots és fer créixer al club en totes les àrees. Vivim un moment molt complicat per a famílies, empreses, autònoms, entitats... Des de juliol que vam tornar a l'activitat amb el campus, hem fet un gran esforç a tots els nivells per a seguir amb l'activitat sempre que ens ho han permès. En alguns moments com ara amb les restriccions es fa tot bastant complicat, però no abaixem els braços i continuem amb l'activitat. Continuarem buscant recursos per a continuar professionalitzant el club a tots els nivells.
 
- De cara a la pròxima temporada, quina intenció té l'entitat per a fer un pas més i continuar creixent?

Per a mi és fonamental que una entitat sempre introdueixi millores. Soc molt inconformista i és el que em motiva. De cara a la pròxima temporada, posarem en marxa tots els procediments legals per a la creació de la Fundació. També posarem en marxa la secció femenina del Club. Finalment realitzarem una gran promoció per a augmentar les inscripcions en les categories de minis i prebenjamins. Encara que la situació és molt complicada, l'entitat no pararà de créixer i de millorar, aquest és el nostre objectiu.

- Enguany només competeixen el primer equip i el juvenil de Nacional. Com veus la situació?

Des que estic al club, quan estàvem a Tercera, sempre he vist a l'equip competir. Aquesta temporada, possiblement estem en el grup de Segona Divisió B més complicat d'Espanya, i l'equip sempre dona la cara. La majoria de partits es resolen per detalls. Tenim un pressupost humil i cal valorar molt el que fa Pepe, el cos tècnic dirigit per Pedro i els jugadors. Tinc molta confiança que continuarem en la categoria.

El juvenil està en una situació semblant, competeix i espero que agafem una bona dinàmica de resultats que ens permeti fer un salt i posicionar-nos més amunt. Han demostrat que poden guanyar a qualsevol equip.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat