Entrades


Primer equip

Les entrades per als partits que el primer equip que es disputa al Municipal Sagnier es poden comprar a les taquilles de l'estadi, que s’obren dues hores abans de l’inici de l’enfrontament.


El preu de les entrades per al públic general és de 15 €, tot i que pot variar segons el partit i la competició. El soci de l'AE Prat amb abonament pot entrar lliurement al recinte presentant el carnet corresponent. Els aficionats menors de 14 anys no necessiten entrada per assistir a l'enfrontament, però sempre han d’entrar al camp acompanyats d’una persona major d’edat.


Durant la temporada 2019-20, l'AE Prat es troba adherit a dues opcions en política de preus, acordades amb clubs de la zona per tal d'obtenir un intercanvi de descomptes per als socis visitants. Per validar aquesta reducció, cal presentar el carnet de soci a les taquilles de l'estadi a l'hora d'adquirir les entrades. Aquests acords econòmics queden definits de la següent manera:


Descompte del 50% aplicable al preu de l'entrada general per als socis de la UE CornellàUE Castelldefels, FC Santboià i Santfeliuenc FC.*Les jornades econòmiques quedaran exemptes d'aquest acord. El club es reserva el dret a modificar el preu de les entrades sense avís previ.
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat