Futbol Base. La directiva ofereix una roda de premsa als mitjans de comunicació

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Futbol Base. La directiva ofereix una roda de premsa als mitjans de comunicació

Ahir a la tarda, la directiva de l'Associació Esportiva Prat, va realitzar una roda de premsa davant tots els mitjans de comunicació, per exposar els fets i condemnar la violència al món del futbol.


Tal com va anunciar el club el passat dilluns, ahir a la tarda el Sr. Luís Quiñonero -president del club- va posar-se davant els micros i més de 20 mitjans de comunicació desplaçats al Sagnier, per condemnar els actes violents produïts el passat cap de setmana en el partit de juvenils que enfrontaven al FC Andorra i l'AE Prat.


A continuació, el Sr. Manuel Martín -responsable federatiu del club- exposava la situació real de com van ocórrer tots els fets, desmentint molta de la informació que s'ha emet per les diferents cadenes de televisions i de la premsa escrita. A més, va aprofitar per donar les gràcies al president de l'Andorra, i sobretot als pares i mares de tots dos equips, que gràcies a ells van posar calma en aquests moments tan desagradables, evitant un episodi més greu.


Una vegada exposades totes les explicacions, ha arribat el torn de preguntes amb el qual s'ha arribat al final de l'acte.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat