El Juvenil A agafa oxígen amb una victòria vital davant el Nàstic 'B'.

Els d'Héctor Rodríguez van superar a un rival de la zona alta (2-1), demostrant el nivell que venien mostrat a les últimes jornades.

Victòria important del Juvenil A contra el Nàstic de Tarragona B. Els pratencs van fer un partit molt complet i només als primers 15 minuts de la segona part van tenir problemes per controlar el potencial ofensiu del rival. Després d'alguna aproximació perillosa, sobretot per banda dreta amb Chiqui, Moli i Bonaventura portant perill, els potablava es van avançar just abans de la mitja hora. Còrner des de la dreta que treu Moli i Javi saltant més que ningú superava al porter del Nàstic. El central va fer valer la seva alçada per marcar el primer gol del partit. Amb aquest resultat i les bones sensacions, els pratencs van marxar als vestidors, conscients que havien de mantenir el nivell per assegurar una victòria que es presentava capital per no entrar a la zona perillosa de la Lliga Preferent.

Amb tot, l'inci de la segona part va ser el moment més delicat del partit. El Nàstic 'B' va fer una passa endavant buscant la porteria de Carlos i això els va permetre començar a arribar amb perill. En una d'aquestes accions Javi va tornar a ser protagonista cometent un penal que no va desaprofitar el Nàstic B i que va suposar l'empat momentani. Pocs minuts després, el Juvenil A va tornar a avançar-se un primer xut de Moli el va rebutjar un defensa, la pilota va caure a Bonaventura, el seu xut el va rebutjar el porter i Godoy que va ser el més llest de la classe va aprofitar el rebuig per marcar el 2 a 1 al marcador. Un gol que va ser clau ja que va evitar que els d'Héctor Rodríguez agafessin nervis. Des del gol i fins el final, els potablava van saber mantenir el resultat i finsi tot haurin pogut ampliar el marcador. El més important però, és que el Juvenil A va poder sumar tres punts importants a la Lliga Preferent, que els deixa amb quatre de marge respecte la zona de descens. Després de Setmana Santa la competició es reprendrà amb un partit de màxima rivalitat al Sagnier, que enfrontarà al Juvenil A amb el Santboià.