Derrota contundent del Prat B a Tortosa (5-2)

Els potablava tornen de les Terres de l'Ebre amb una golejada de les que fa mal, en un partit on els locals van ser superiors en tot moment.

No estan sent temps fàcils pel Prat B a les últimes jornades de la Primera Catalana. La visita a Tortosa per enfrontar-se al CF Tortosa Ebre va acabar convertint-se en un malson pels homes de Pau Casassa. Ja en els primers minuts, el matx es va complicar pels joves futbolistes pratencs, quan en el minut 5 Ferran Buera va fer el primer gol dels locals en una contra. Els visitants, tot i l'1 a 0, no li van perdre la cara al partit però les seves arribades no acabaven de generar perill a la porteria contràia. Quan més insistència estava tenint el Prat B va arribar el 2 a 0 al minut 18, obra d'Aleix Alumbreros, en una jugad no exempta de polèmica ja que en l'acció prèvia al gol, els potablava van demanar falta en atac del mateix jugador. Durant els següents minuts, els de Casassa van buscar el gol que els fiqués de nou al partit, però a cinc minuts del descans el Tortosa va fer el 3 a 0 en una nova contra que va culminar de nou Buera, signant el seu doblet.

A la represa, el Tortosa Ebre no va aixecar el peu de l'accelerador i en 25 minuts van sentenciar definitivament l'enfrontament. Al 54, Oriol Gatell va fer el quart aprofitant una pilota morta dins de l'àrea i al 69 Hugo Gómez va posar el 5 a 0 culminant una jugada col·lectiva dels ebrencs. En aquests darrers 20 minuts, els tarragonins sí que vanaixecar el peu i això va permetre al Prat B fer els dos gols que van tancar el resultat i van maquillar el marcador. Al minut 74 Oscar Grela, que debutava amb la samarreta potablava vamarcar el 5 a 1 després de finalitzar un bona jugada personal i ell mateix va fer el 5 a 2 a manca de cinc minuts pel final amb un xut potent des de fora de l'àrea. Aquest resultat deixa el Prat en una situació delicada a la classificació, sent els cinquens perla cua. Aquest cap de setmana no hi haurà partit de lliga a Primera Catalana i la competició ja no tornarà fins el 6 d'abril a les Grases quan s'enfrontaran a un rival directe com el Santfeliuenc.