Entrades (Temp. 2016-2017)

 
    Entrades 
 
    Primer Equip
  
Les entrades per als partits que el primer equip disputa al Municipal Sagnier es poden comprar a les taquilles del mateix estadi, que s’obren dues hores abans de l’inici de l’enfrontament.

El preu de les entrades per al públic general és de 15 euros, tot i que pot variar segons el partit i la competició. El soci amb abonament pot entrar lliurement al recinte presentant el carnet corresponent. Els afeccionats de menys de 14 anys no necessiten entrada per assistir a l’encontre, però sempre han d’entrar al camp acompanyats d’una persona major d’edat.

Durant la temporada 2016-17, el club pratenc es troba adherit a dues opcions en política de preus acordades entre diferents clubs de la zona, per tal d'obtenir un intercanvi de descomptes per als seus socis  i abonats visitants. Per obtenir aquest descompte, cal presentar el carnet de soci a les taquilles del mateix estadi a l'hora d'adquirir les entrades. Aquesta política queda definida de la següent manera:
  • Descompte del 50% aplicable al preu general de l'entrada pels socis de l'UE Castelldefels, FC Santboià, UE Cornellà, i Santfeliuenc FC.
  • Preu únic fixat en 7€ per socis visitants del CF Palamòs i del CF Gavà.
*Les jornades econòmiques quedaran exemptes d'aquest acord.

 
Nota: el club es reserva el dret a modificar les tarifes de les entrades sense avís previ. 
    AE Prat B
 
Les entrades per als partits que l'AE Prat B disputa al Municipal Sagnier es poden comprar a les taquilles del mateix estadi, que s’obren una hora abans de l’inici de l’enfrontament.

El preu de les entrades per al públic general és de 3 euros amb dret a Rifa - que se celebra a la mitja part -. El soci amb abonament pot entrar lliurement al recinte presentant el carnet corresponent, i pot fer-ho amb la seva parella. Els afeccionats de menys de 14 anys no necessiten entrada per assistir a l’encontre, però sempre han d’entrar al camp acompanyats d’una persona major d’edat.


Nota: el club es reserva el dret a modificar les tarifes de les entrades sense avís previ. 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat