Cargando...
 Benvingut al Web Oficial de l'Associació Esportiva Prat  

 
Sponsors i Publicitat

 
Col·laboradors
BuscaPrat
 
 
 
 
 
 
    Acreditacions
 
 
                   
 
 

Els periodistes i fotògrafs que es vulguin acreditar per cobrir els partits que el primer equip de l'Associació Esportiva Prat disputi al Municipal Sagnier hauran d'enviar un correu electrònic des del compte propi del mitjà de comunicació (no s'accepten Hotmail, Gmail o similars) a premsa@aeprat.com, incloent-hi les següents dades:
 

- Nom i cognoms
- Mitjà de comunicació
- DNI
- Correu electrònic
- Telèfon
- Feina que realitzarà
 
 
 
 
Quan el club hagi acceptat la sol·licitud d'acreditació, respondrà el correu electrònic a l'adreça proporcionada comunicant el vistiplau per entrar al Municipal Sagnier a cobrir el partit. Així doncs, l'enviament de la petició no garanteix directament l'acreditació.

 
D'altra banda, cal tenir en compte que el termini d'acceptació d'acreditacions conclourà dos dies (48 hores) abans del partit i que no es tramitaran les peticions que arribin fora de temps. 


En el cas que la sol·licitud hagi estat acceptada (correu electrònic de confirmació per part de l'AE Prat),es podrà recollir l'acreditació de premsa a la taquilla principal de l'estadi. Caldrà identificar-se amb el nom i cognom que s'haurà facilitat a l'hora de sol·licitar l'acreditació.
 
 Visites al web: 
contador de visitas                

© 2016 TOTS ELS DRETS RESERVATS PER  AE PRAT   ·   El Prat de Llobregat (Barcelona).
El COPYRIGHT de les fotografies son de Paco Carrasco 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat