Cargando...
 Benvingut al Web Oficial de l'Associació Esportiva Prat  

 
Sponsors i Publicitat

 
Col·laboradors
BuscaPrat
 
 
 
 
 
 
    AE PRAT SOLIDARI


 

A continuació us deixem algunes de les campanyes que hem fet
i amb les que hem participat activament ...

 
Club. El club col·labora amb la Creu Roja
Continuant amb la tasca de solidaritat, el club engega les jornades solidàries amb la Creu Roja del Prat de Llobregat, on durant els propers 7, 14 i 15 de maig, s'instal·larà una carpa a l'Estadi Municipal Sagnier,  on personal de la Creu Roja informarà de primera mà, de la importantíssima tasca de proximitat humanitària que porten especialment a la nostra ciutat.
Club. Agraïments de l'Hospital de Sant Joan de Déu al club
L'AE Prat ha rebut en els darrers dies l'agraïment de l'Hospital de Sant Joan de Déu per haver-hi col·laborat amb la campanya de Polseres Candeles on es va recaptar un total de 1.054 euros a les polseres distribuïdes a la carpa instal·lada al Sagnier. Uns diners que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.
Club. Torna la polsera solidaria Candela al Sagnier
Els pròxims dies 2, 3 i 9 d'abril, el club pratenc tornarà a instal·lar una carpa al Municipal Sagnier perquè puguis comprar la teva polsera solidària Candela i col·laborar així amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer Infantil.
Club. Èxit absolut al 3r Casal Solidari de Setmana Santa
Durant 3 dies, uns 200 nois i noies aproximadament de la nostra ciutat, han participat en la tercera edició del Casal Solidari que organitza la nostra entitat.  A continuació us deixem una galeria de fotos, amb els millors moments d'aquest casal.
Club. Arriba la 3a edició del Casal Solidari de l’AE Prat
Després del gran èxit obtingut a les dues edicions passades, la junta directiva de l'AE Prat ha decidit un any més, organitzar el Casal Solidari de Setmana Santa que enguany arriba a la seva tercera edició. Aquest any, el casal es realitzarà entre el 21 i el 23 de març de 2016.
Club. Solidaritat amb els més necessitats
Durant aquest cap de setmana (dissabte 12 i diumenge 13 de març) instal·larem una carpa al Municipal Sagnier, en col·laboració amb el Punt Solidari, perquè puguis portar aliments de primera necessitat. Recordeu, sobretot brics de llet pasta i llaunes en conserva que, ara per ara, és el que més es necessiten.
Club. Tots units contra el Càncer
Amb motiu del 4 de febrer - Dia Mundial Contra el Càncer - l'Associació Esportiva Prat vol enviar un missatge de suport i d'ànims a tots els herois que lluiten contra aquesta malaltia, i a les seves famílies i amics que lluiten junts amb elles. Perquè aquesta batalla la guanyarem nosaltres. ‬
Club. L'AE Prat consternat per la mort sobtada de l'amic i company Vicente Baltasar
La família de l'Associació Esportiva Prat es troba molt afectada després que a les darreres hores coneguéssim la luctuosa notícia de la mort del nostre amic i gran company Vicente Baltasar.

L'AE Prat vol fer arribar el seu més sentit condol a la família i amics de Vicente Baltasar. Descansi en pau.
Club. L'AE Prat us desitja que gaudiu d'una gran festa major
L'associació Esportiva Prat, vol desitjar a tots els pratencs i pratenques, que gaudiu d'una gran festa major. Una festa en què ara mateix ens trobem ja immersos i que enguany se celebra entre divendres 25 i dilluns 28 de setembre.
#sompotablava  #FMelPrat  ‪#‎ElPratelmeullocalmon‬  ‪#‎ViscaElPrat‬  #‎elpratmola  ‬#‎elPrat‬  #orgullpotablava
 
Club. Torna la segona edició del Casal Solidari de l’AE Prat
Després del gran èxit obtingut al primer casal solidari celebrat l’any anterior, la directiva del club pratenc ha decidit tornar a organitzar un any més el Casal Solidari de Setmana Santa. Un casal que enguany arriba a la seva 2a edició.
Club. Èxit en col·laboració a la campanya botaxlainfancia
Jugadors del primer equip, directius, personal intern del club, i els mateixos socis de l'entitat, van col·laborar diumenge amb la campanya #botaxlainfancia promoguda per la Fundació Catalana de l'Esplai, a favor dels drets i la igualtat d'oportunitats en la infància.

A continuació us deixem una petita col·lecció d'algunes imatges que s'han fet al Sagnier durant diumenge passat.
Club. L'AE Prat botaxlainfancia, i tu que esperes?
L'AE Prat vol col·laborar en la igualtat d'oportunitats en la infància amb la campanya #botaxlainfancia promoguda per la Fundació Catalana de l'Esplai, convidant a tots els jugadors, seguidors, socis i espectadors en favor dels nens desfavorits, per què cada bot és 1€ per la igualtat d'oportunitats!
Club. Compra la teva polsera solidaria Candela al Sagnier
Els pròxims dies 24, 25 i 31 de gener, el club pratenc instal·larà una carpa al Municipal Sagnier perquè puguis comprar la teva polsera solidària Candela i col·laborar així amb l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la investigació del càncer Infantil.
Club. Neix el primer Casal Solidari de l’AE Prat
El club pratenc aposta per l’esport i per això la junta directiva del club ha decidit aprofitar els dies de setmana santa per organitzar un Casal a preus molt assequibles on els nens i nenes de la població puguin practicar l’esport tan necessari avui dia. Un repte pioner a la nostra ciutat.
Club. L'AE Prat amb Meritxell
Meritxell és una nena pratenca que necessita ajuda de tot tipus després que se li hagués diagnosticat fins a tres malalties considerades rares, i el club pratenc no vol deixar l'oportunitat de poder ajudar a aquesta família que tant ho necessita.


 
 Visites al web: 
contador de visitas                

© 2016 TOTS ELS DRETS RESERVATS PER  AE PRAT   ·   El Prat de Llobregat (Barcelona).
El COPYRIGHT de les fotografies son de Paco Carrasco 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat